martes, 22 de mayo de 2012

Primer fitxatge de la temporada

Ja tenim el primer fitxatge de la temporada, la samarreta!

Què en penseu? Som el PSG? som el Barça? som la mandarina mecànica?  perquè és dilueixen les ratlles blaugranes? us sembla bé la modernitat que hem adoptat? Opineu, opineu...

Ben Tornats!

Amics i amigues del "Tomate a Can Barça" hem tornat. Com podeu observar el nostre darrer post data de l'inici de l'època daurada del nostre Barça.

 Us faré memòria; la finalitat d'aquest blog inicialment va ser compartir, debatir i criticar la creació del que ha esdevingut el millor equip del món i probablement de tota l'història del futbol, el Barça d'en Pep. Era una situació prou fosca, on el nostre equip veia com jugadors que ho havien estat tot per nosaltres marxaven (Ronaldinho, Eto'o...) i amb ells també ho feia el capità d'aquell vaixell, en Frank. Semblava que ens tornavem a embarcar en una altra travessa pel desert per assolir nous campionatss de Lliga, i ni pensar de futures Champions.
 
Però a hores d'ara, no cal que us expliqui com va anar tot plegat, oi? Éxit, reconeixement, prestigi, pilotes d'Or, Masia, espectacle, confiança....

Doncs ara amics, és el moment que tornem a fer força i que ens possem a construir pel futur. La situació no és la mateixa; però cert és, que haurem d'ajustar coses.

Ja tindrem temps de valorar la decisió d'en Tito com a nou entrenador, si volem en Thiago Silva, si l'Alcantara gran pot marxar, o si l'Alves ja ha fet el que tenia que fer a Can Barça. Aquesta entrada és simplement de benvinguda, per aquest nou repte que ens proposem. Avui, pensem en la final de Copa, i així poder gaudir tots plegats del que serà el darrer (en la seva primera època) títol d'en Pep.

Força Barça!!!

  i gràcies Pep!