sábado, 31 de mayo de 2008

Cesc, el més desitjat

Tancada l'enquesta sobre quin jugador voldrien per al nou Barça els visitants d'aquest blog, Cesc Fábregas ha estat qui finalment ha rebut més vots. Cesc ha rebut el 34% de les votacions per davant de la portera de casa (25%) i Ibrahimovic (23%)



El tancament de l'enquesta, però, ha coincidit amb la malaurada notícia que confirma que Cesc no es mourà de l'Arsenal. Amb tot, no ens desaniméssim, que el mercat està més obert que mai i que el desencís de participar en l'enquesta per votar a un jugador que no vindrà s'esvaeix tot participant en la nova enquesta que ja hem obert a Tomate a Can Barça.

jueves, 29 de mayo de 2008

Tomate al primer toc

Després d'alguns dies sense fer-ho, fem una nova entrada d'autobombo per deixar constància que Tomate a Can Barça va tenir ahir un petit moment de glòria en el promagra esportiu líder d'auidiència a Catalunya de la seva franja horària, el Primer Toc de Rac1 conduit per Raül Llimós.

L'amic Llimós va fer cas del mail que li vam enviar i ens va citar per donar-nos a conèixer als oïents del seu programa. Gràcies, doncs, al Raül i benvinguts a tots els nous tomateros de part del Primer Toc.


Tomate a Can Barça citat al Primer Toc de Rac1


Li pintem les ratlles de grana?

El mercato culé ;) sembla que no s'atura. I ara amb un nom la mar d'engrescador. Sort que dèiem que estàvem fent un equip treballador i no d'estrelles. Però bé, salvant les distàncies i alegrant-nos per aquesta possible incorporació, Ibrahimovic podria ser una bon davanter pel nostre cul. Sort que la memòria té l'oblit, si no només cal recordar els inicis de la temporada passada quan ens discutíem quins davanters jugarien. D'acord que en tenim alguns descartats, però no ens entusiasméssim portant 9.




L'altra dia sentíem quina era la possible concepció del nou Barça d'en Guardiola. I ves tu quina explicació. Un model mixte holandès / italià. És a dir, en Pep aprofitaria la seva experiència amb el mestre i la seva estada al totpoderós Brescia. Un equip treballador a les sessions d'entrenament, com a Italia, i amb criteris i genialitats de toc com la taronja mecànica. Francament, em sembla un bon model, ara tan sols queda portar-lo a la pràctica, que els jugadors s'impliquin i que l'entorn deixi el temps suficient per que es consolidi.

Força Barça!! que sembla que ja ens comencem a emocionar!!

martes, 27 de mayo de 2008

Entre Cesc i la portera de casa

Cesc Fábregas (Arsenal) i la portera (de casa) són els noms més votats fins ara per tots vosaltres com a incorporacions més desitjables per al Barça de Guardiola. Només falten dos dies per tancar l'enquesta promoguda des d'aquí així que si encara hi ha algun despistat que no hagi votat o algú que vulgui canviar el seu vot, que no s'ho pensi gaire més.



Per cert, gràcies a tots per la participació!

Piqué torna a casa

I oju al datu! que ja van dos, sí sí 2 les incorporacions per al Barça 2008-2009. Hi havia escèptics que deien que això no variaria gaire! I quins fitxatges, amb tot el respecte, el nanu Piqué, llàstima que no varem saber apreciar la seva qualitat quan el teníem a casa i ara hem hagut de pagar al Manchester. Però bé, és de savis rectificar diuen. I en Keita, un "portento" del mig del camp.

Però com a fitxatge important , o si més no com a desencadenant d'un nou fitxatge podeu visitar la web moció de censura :D Com ens distraurem aquest estiu. A més de seguir l'Eurocopa no oblideu de visitar el Tomate a Can Barça, que l'estiu es presenta calentito, calentito!

Seydou Keita, nou jugador del Barça

14 milions d'euros tenen la culpa. Aquesta és la quantitat que ha pagat el Barça al Sevilla per la clàusula de rescisió d'aquest migcampista de Mali. Sembla que, a part de al cos tècnic, el jugador agrada a l'afició blaugrana i arriba amb l'opinió favorable de tots els sectors del barcelonisme.

La notícia sobre aquest fitxatge no cal referenciar-la massa precisament, ja que ahir va obrir la secció d'esports de tots els telediaris i avui és portada a tots els diaris esportius. Que no?