sábado, 31 de mayo de 2008

Cesc, el més desitjat

Tancada l'enquesta sobre quin jugador voldrien per al nou Barça els visitants d'aquest blog, Cesc Fábregas ha estat qui finalment ha rebut més vots. Cesc ha rebut el 34% de les votacions per davant de la portera de casa (25%) i Ibrahimovic (23%)



El tancament de l'enquesta, però, ha coincidit amb la malaurada notícia que confirma que Cesc no es mourà de l'Arsenal. Amb tot, no ens desaniméssim, que el mercat està més obert que mai i que el desencís de participar en l'enquesta per votar a un jugador que no vindrà s'esvaeix tot participant en la nova enquesta que ja hem obert a Tomate a Can Barça.

3 comentarios:

Jordi dijo...

Pagar per un jugador que era nostre? No el vull!!

polete dijo...

llàstima que la portera de casa no hagi estat l'escollida! Estic totalment d'acordamb en Jordi. Per una vegada, i seguint la línea de formar un equip treballador, crec que els tècnics del club podrien esforçar-se per trobar jugadors interessants sense caure en els típics. Voler fitxar en Cesc, Ibrahimovic, Alves ... és una cosa que tot aficionat pot dir. Diguessim que no costa gaire

Jordi dijo...

És més, se m'acut que si tots els joves que ens prenen de la pedrera després els volem repescar, perquè no els donem una oportunitat abans que marxin i no haurem de pagar per ells? Digueu-li al Laporta que potser no se li ha acudit!!