viernes, 6 de junio de 2008

En Pep, entrenador!

Doncs sí, avui comença la nova era. Avui s'ha fet la foto tan típica al despatx del President. Ell a l'esquerra de la imatge, el nouvingut a la dreta. Tots dos asseguts i encaixant la mà. Un cop drets el president li donarà un parell de copets a l'esquena creant confinaça i, au, cap a fora de les oficines a fer-se la foto al costat de l'escut del club. On queda aquella bonica roda de premsa en què el recent arribat posava amb la samarreta per sobre? O aquelles imatges d'estiu en què un jugador feia un tocs de pilota dins un estadi fantasmagòric?

La il·lusió és la mateixa, malgrat que la posada en escena és nova, però a nosaltres personalment ens agradaven més les presentacions clàssiques. Ara són més sincers, ja directament al despatx. Com quan qualsevol de nosaltres signa un contracte laboral. Apa, al despatx de RRHH i fora. Queda molt lluny el camp de gespa, els pantalons curs, el petons a l'escut i en definitiva el futbol. Ara els diners envaixen la transacció i, apa, ja vorem quan dures xatu.

Però, parlant de futbol, confiem en que la figura d'en Guardiola no caigui de l'Olimp culé per culpa d'un mal inici de temporada. Com ja hem dit en altres posts, esperem que pugui treballar, que el deixin treballar i que tots el recolzem. Molta sort Pep!! Tú ets un de nosaltres des de sempre!


1 comentario:

Anónimo dijo...

Doncs sí, tan de bo en Pepe pugui treballar i anar construint el nou projecte, però ja que la seva presentació no ha estat com les d'antany al menys esperem que pugui aconseguir més títols que en Terry Venables...