sábado, 7 de junio de 2008

Camises i rostres coneguts

Observar l'actualitat de fitxatges blaugrana ens porta de tant en tant alguna sorpresa que ràpidament fa que dubtem sobre què és realitat, què és ficció i què és casualitat. Interrogants d'aquesta mena són els que se'ns han platejat darrerament amb les dues últimes presentacions oficials a Can Barça, la de Martín Cáceres i la d'en Pep Guardiola. Veiem.

És la camisa de ralles blaves i puny i coll blancs la camisa oficial de la nova temporada? És només l'equipament de gala per a les presentacions davant els mitjans?? És la mateixa camisa (físicament) la que van lluir Guardiola i Cáceres el dia que signaven els seus nous contractes?? Veurem més integrants del primer equip amb aquesta camisa segurament tan cara i rotundament tan hortera?

I, la segona. Algú sap què feia Fernando Tejero a la presentació de Guardiola com a nou míster?? Era ell o era Tito Vilanova?? Veurem el segon d'en Pep fent un cameo en alguna sèrie de televisió?


3 comentarios:

polete dijo...

oju en CAceres que a mi em recorda en Gerard Quintana arreglat!

Jordi dijo...

Ostres, és veritat!! En Gerad Quintana. L'has clavat!! I el semblant entre en Tejero i el segon de Guardiola també!! El que passa que no me'l veig demanant-li al Henry: "Una miqueta de per favor!!".

Anónimo dijo...

A mi en Tito em recorda al Vigo Mortensen, al menys en aquesta foto...