martes, 10 de junio de 2008

Drogba i Eto'o

Aquest matí hem trobat una informació interessant al diari Marca referent al futur 9 del Barça.



Torna a sortir un nom recurrent des de fa unes temporades: Drogba. La informació ens diu que el possible futur fitxatge de Droga pel Milan està condicionat per la sortida d' Etoo'o.

Obrim debat? Creieu que Drogba seria un bon substitut d' Eto'o? Hauria el Barça d' intentar fitxar Drogba? És millor Trezeguet, nom que ja ha sortit en aquest blog? Benzema? Villa? Güiza? Quin és el nou que necessita el Barça? En Txiqui ho té clar? El desenllaç en un futur pròxim...


4 comentarios:

polete dijo...

Vamos a ver!! Qualsevol dels noms que apareixen a l'enquesta, però per amntenir la postura del soci, o del culé, posarem el "però". I aquest no és altre que el de posar a cadascú on li toca. Per que, quan el Barça ha jugat amb un 9 fixe enguany? fitxin el que fitxin, que el posin de davanter centre; no volem Eto'o a la banda, ni al Henry fent de carrilero!!

Anónimo dijo...

Adebayor, Benzema o Berbatov sembla ser que ja no vindrien...

Jordi dijo...

Drogba vindrà en cadira de rodes? Perquè aquest home ja té una edat, no? Vinga va... Ah!! S'està parlant de fitxar un tio estil Larson. I què passa amb el Bojan? Li seguirem tapant la progressió? Perquè recordo que també està Henry!! (dono per suposada la sortida d'Eto'o).

Anónimo dijo...

Ni Drogba ni Trezeguet! Amb l'edat que tenen, millor que es retirin allí on han donat tardes de glòria.

Jordi, crec que està bé donar confiança a Bojan, a base de minuts i oportunitats, però no el veig preparat per ser davanter titular del Barça. Cal un davanter solvent que marqui la diferència, i que Bojan pugui anar creixent futbolísitcament, sense haver d'assumir tant jove la responsabilitat de tirar del carro.