viernes, 13 de junio de 2008

Tres currantes

Fa ràbia, molta ràbia, veure com està jugant de bé Deco a l'Eurocopa mentre s'ha passat mitja temporada -per no dir gairebé tota- apàtic i desdibuixat fins al punt de mostrar-se irreconeixible. Fa ràbia saber que ja no tornarem a veure el Ronaldinho dels vells temps mentre cap nom dels que sonen per al nou Barça aconsegueix il·lusionar-nos tant com l'arribada del gaúcho. I fa ràbia presenciar com Rafa Márquez, un dels millors defenses que ha passat per Can Barça, està a punt de fitxar per l'Atlético de Madrid per veure si així es troba més a prop de qui li pot curar el corzón partío.

Tot plegat fa molta ràbia. I no és que aquí siguem contraris a la renovació de la plantilla blaugrana, la qual cosa considerem natural i necessària, sinó que com a mínim ens molesta veure el desmantellament d'un equip que podria haver fet història a poc que s'hagués esforçat a fer-ho.

Efectivament estem assitint a la marxa de jugadors que encara tenen molt de futbol als peus però que malauradament han perdut la il·lusió de jugar amb la samarreta del Barça. Vista la situació, potser l'únic consol que ens queda és pensar que tots aquests jugadors (als que podríem afegir Eto'o) consideren que el millor és continuar la seva carrera lluny d'aquí. En això coincidim.

El dol per aquestes pèrdues durarà poc i ben aviat oblidarem què bons que són encara. El dol es tornarà i-dol-atria tan aviat com sapiguem qui portarà el dorsal 10 la propera temporada i tan ràpidament com la nova generació de jugadors cristalitzi el projecte d'en Pep.

Marxen tres estrelles, les referides al principi d'aquesta entrada, però sens dubte és el millor. No ens enganyem, malgrat la ràbia que ens pugui fer que el futbol que encara els queda el gastaran en altres clubs, ha de ser així pel bé de l'equip. Al Barça li calen nous treballadors, ja que aquests van arribar sent tres currantes i han acabant sent Los liantes.


jueves, 12 de junio de 2008

Alves, un jugador de dibuixos animats

Ja feia dies que ens veníem aguantant les ganes de fer una entrada xorra com aquesta, però avui ja ens hem vist superats. Han estat masses dies de donar-li voltes al tema i al final l'absurd ha acabant imposant-se, com gairebé sempre...

La cosa és que la cara de Dani Alves, jugador que més que provablement recalarà a les files del Barça la propera temporada, ens resultava familiar, com coneguda, i no de veure'l jugar amb la samarreta del Sevilla sinó com a reflex d'alguna part fosca del nostre subconscient. Tan fosca que la semblança del jugador brasiler ens remetia sistemàticament i sense saber per què no a un altre rostre conegut humà sinó a un dels personatges de El Rei Lleó, concretament la hiena Shenzi.



Trobeu raonable aquest doble?? Garanteix això que Dani Alves serà un jugador de dibuixos animats??

miércoles, 11 de junio de 2008

Villa guanya punts

El diari sport publica avui que el Barça es pren seriosament el fitxatge del davanter asturià del València. Sembla ser que la gran actuació del guaje en el debut de la selecció espanyola a l'Eurocopa ha acabat de convèncer la directiva blaugrana



La qüestió és a quin preu?, ja que el hat-trick del davanter a Rússia no ha fet sinó que revaloritzar el seu preu alguns milions d'euros...

També cal preguntar-se si és aquesta la manera de plantejar-se les noves incorporacions. No és que aquí dubtem de la qualitat de l'asturià ni de que seria una boníssima incorporació per al nou Barça, el que ens preguntem és si l'agenda de noves incorporacions la marcarà el golejador de torn a cada partit de l'Eurocopa.

Com diria Núñez, així sap fitxar fins i tot la portera de casa.

martes, 10 de junio de 2008

Drogba i Eto'o

Aquest matí hem trobat una informació interessant al diari Marca referent al futur 9 del Barça.



Torna a sortir un nom recurrent des de fa unes temporades: Drogba. La informació ens diu que el possible futur fitxatge de Droga pel Milan està condicionat per la sortida d' Etoo'o.

Obrim debat? Creieu que Drogba seria un bon substitut d' Eto'o? Hauria el Barça d' intentar fitxar Drogba? És millor Trezeguet, nom que ja ha sortit en aquest blog? Benzema? Villa? Güiza? Quin és el nou que necessita el Barça? En Txiqui ho té clar? El desenllaç en un futur pròxim...