sábado, 7 de junio de 2008

Camises i rostres coneguts

Observar l'actualitat de fitxatges blaugrana ens porta de tant en tant alguna sorpresa que ràpidament fa que dubtem sobre què és realitat, què és ficció i què és casualitat. Interrogants d'aquesta mena són els que se'ns han platejat darrerament amb les dues últimes presentacions oficials a Can Barça, la de Martín Cáceres i la d'en Pep Guardiola. Veiem.

És la camisa de ralles blaves i puny i coll blancs la camisa oficial de la nova temporada? És només l'equipament de gala per a les presentacions davant els mitjans?? És la mateixa camisa (físicament) la que van lluir Guardiola i Cáceres el dia que signaven els seus nous contractes?? Veurem més integrants del primer equip amb aquesta camisa segurament tan cara i rotundament tan hortera?

I, la segona. Algú sap què feia Fernando Tejero a la presentació de Guardiola com a nou míster?? Era ell o era Tito Vilanova?? Veurem el segon d'en Pep fent un cameo en alguna sèrie de televisió?


Es busca davanter veterà suplent

Abans de res, si us plau premeu el play que al post li escau molt una peça musical surrealista com aquesta:



Amb la música ja sonant de fons us expliquem que la notícia la llegíem fa uns dies a mercafutbol. Aquesta publicació electrònica es feia ressó d'una informació publicada a mundodeportivo segons la qual el Barça estava interessat en la contractació d'un davanter veterà "amb vocació de suplent i revulsiu".

Costa d'entendre, la veritat. Coneixeu algun futbolista amb vocació de suplent?? Coneixeu algun suplent que no tingui vocació de revulsiu?? Cal pensar en el jugador que haurà de substituir el davanter titular quan encara aquest no està clar qui serà ni si vindrà de fora?? No és Henry exactament un davanter veterà i suplent?? Cal convertir el Camp Nou en un cementiri d'elefants tot penjant una incògnita en el futur de jugadors com Bojan?

Si us plau no ens tornem bojos, que Larsons només es fitxa un molt de tant en tant, i que de davanters suplents ja anem ben servits. No fotem, només ens falta pulir una mica aquest perfil demanat de jugador veterà suplent i amb una mica de sort encara n'aconseguirem un que a més a més tingui tendència a lesionar-se i sigui altament indisciplinat.

Vinga, cantem plegats:

Disis de daunin ofdieich of Acuerios
Dieich of Acuerios
Acueeeriiiiios!
Acueeeeeriiiiiooouus!


viernes, 6 de junio de 2008

Cáceres fitxat. Els próxims: Alves i Trezeguet??



El tercer fitxatge ja està al sac. Martín Cáceres ha fitxat pels propers 4 anys amb una clàusula de 50 milions d' euros (que digo yo, pa qué? si desprès vindrà el Madrid i se'l voldrà emportar de gratis...).

Els propers fitxatges seran Alves i Trezeguet? Segons Sport i Marca podria ser que sí...




En Pep, entrenador!

Doncs sí, avui comença la nova era. Avui s'ha fet la foto tan típica al despatx del President. Ell a l'esquerra de la imatge, el nouvingut a la dreta. Tots dos asseguts i encaixant la mà. Un cop drets el president li donarà un parell de copets a l'esquena creant confinaça i, au, cap a fora de les oficines a fer-se la foto al costat de l'escut del club. On queda aquella bonica roda de premsa en què el recent arribat posava amb la samarreta per sobre? O aquelles imatges d'estiu en què un jugador feia un tocs de pilota dins un estadi fantasmagòric?

La il·lusió és la mateixa, malgrat que la posada en escena és nova, però a nosaltres personalment ens agradaven més les presentacions clàssiques. Ara són més sincers, ja directament al despatx. Com quan qualsevol de nosaltres signa un contracte laboral. Apa, al despatx de RRHH i fora. Queda molt lluny el camp de gespa, els pantalons curs, el petons a l'escut i en definitiva el futbol. Ara els diners envaixen la transacció i, apa, ja vorem quan dures xatu.

Però, parlant de futbol, confiem en que la figura d'en Guardiola no caigui de l'Olimp culé per culpa d'un mal inici de temporada. Com ja hem dit en altres posts, esperem que pugui treballar, que el deixin treballar i que tots el recolzem. Molta sort Pep!! Tú ets un de nosaltres des de sempre!