sábado, 7 de junio de 2008

Es busca davanter veterà suplent

Abans de res, si us plau premeu el play que al post li escau molt una peça musical surrealista com aquesta:



Amb la música ja sonant de fons us expliquem que la notícia la llegíem fa uns dies a mercafutbol. Aquesta publicació electrònica es feia ressó d'una informació publicada a mundodeportivo segons la qual el Barça estava interessat en la contractació d'un davanter veterà "amb vocació de suplent i revulsiu".

Costa d'entendre, la veritat. Coneixeu algun futbolista amb vocació de suplent?? Coneixeu algun suplent que no tingui vocació de revulsiu?? Cal pensar en el jugador que haurà de substituir el davanter titular quan encara aquest no està clar qui serà ni si vindrà de fora?? No és Henry exactament un davanter veterà i suplent?? Cal convertir el Camp Nou en un cementiri d'elefants tot penjant una incògnita en el futur de jugadors com Bojan?

Si us plau no ens tornem bojos, que Larsons només es fitxa un molt de tant en tant, i que de davanters suplents ja anem ben servits. No fotem, només ens falta pulir una mica aquest perfil demanat de jugador veterà suplent i amb una mica de sort encara n'aconseguirem un que a més a més tingui tendència a lesionar-se i sigui altament indisciplinat.

Vinga, cantem plegats:

Disis de daunin ofdieich of Acuerios
Dieich of Acuerios
Acueeeriiiiios!
Acueeeeeriiiiiooouus!


1 comentario:

Anónimo dijo...

Los nombres de Güiza, Inzaghi, Cruz o Gómez serían para tener gol en el banquillo.

Per flipar!! Gol en el banquillo?? Millor al camp, no?!