martes, 27 de mayo de 2008

Seydou Keita, nou jugador del Barça

14 milions d'euros tenen la culpa. Aquesta és la quantitat que ha pagat el Barça al Sevilla per la clàusula de rescisió d'aquest migcampista de Mali. Sembla que, a part de al cos tècnic, el jugador agrada a l'afició blaugrana i arriba amb l'opinió favorable de tots els sectors del barcelonisme.

La notícia sobre aquest fitxatge no cal referenciar-la massa precisament, ja que ahir va obrir la secció d'esports de tots els telediaris i avui és portada a tots els diaris esportius. Que no?

4 comentarios:

polete dijo...

I sembla q alguna cosa es consolida, es consuma, es fa fa efectiu, o es confirma. Buenuuuuuu. Un reforç, poder acabarem fent-ne 5??

Mr. Hipotesis dijo...

Sí, sí, com a mínim aquest ja està confirmat. La conversió rumor-fitxatge està ara mateix en 1/35 aproximadament, però a aquest ja no li keita ningú lo bailao :P

Raúl dijo...

I els noms que han sonat? I Güiza? Què us sembla... També he sentit que al Barça li agradaria Gattuso, Riera, Zabaleta, Malouda, ...

Quants noms mare meua!!

I encara falta la típica sorpresa d' última hora... Mister Tapado!!!

Anónimo dijo...

Em sembla un bon fitxatge, tot i que no sabia que tenia 28 anys, i m'estranya una mica que amb aquesta edat no hagi explotat fins fa ben poquet, i l'explosió tampoc ha estat espectacular.
Crec que serà un bon complement.