martes, 27 de mayo de 2008

Piqué torna a casa

I oju al datu! que ja van dos, sí sí 2 les incorporacions per al Barça 2008-2009. Hi havia escèptics que deien que això no variaria gaire! I quins fitxatges, amb tot el respecte, el nanu Piqué, llàstima que no varem saber apreciar la seva qualitat quan el teníem a casa i ara hem hagut de pagar al Manchester. Però bé, és de savis rectificar diuen. I en Keita, un "portento" del mig del camp.

Però com a fitxatge important , o si més no com a desencadenant d'un nou fitxatge podeu visitar la web moció de censura :D Com ens distraurem aquest estiu. A més de seguir l'Eurocopa no oblideu de visitar el Tomate a Can Barça, que l'estiu es presenta calentito, calentito!

3 comentarios:

Mr. Hipotesis dijo...

Ja hi som!! Al loro amb la moció de censura, que això és d'hipòcrites: http://es.youtube.com/watch?v=ppB_WQIXBwE&feature=related

Markutis dijo...

Meeec... Malament comencem si anem dient coses falses. No és que el Barça no apreciés al Gerard Piqué quan era juvenil, és que el nano va acceptar una oferta del Manchester amb allò tan maco del canvi de residència. Coses que podía fer el Barça? Fotre's o firmar-li un contracte professional i pujar-lo a la primera plantilla amb 17 anys (hi ha gent que diu avui, 4 anys després, que no és jugador pel Barça, així que imagina't com haguessin reaccionat aleshores). Això sense comptar amb els precedents del Núñez fent d'or al Nano i el Trashorras del B perquè tenien ofertes de l'estranger i tots sabem com va acabar aquella generació de jugadors.

Anónimo dijo...

Jo sóc dels que creu que no és jugador pel Barça. És jove i ja ha jugat a primera divisió (Zaragoza) i amb el Manchester... Déu n'hi dó! quin currículum per un nanu de 21 anys, però crec que serà un bon jugador per un equip de mitja taula però no li veig el fet diferencial per ser un jugador del Barça.