martes, 27 de mayo de 2008

Entre Cesc i la portera de casa

Cesc Fábregas (Arsenal) i la portera (de casa) són els noms més votats fins ara per tots vosaltres com a incorporacions més desitjables per al Barça de Guardiola. Només falten dos dies per tancar l'enquesta promoguda des d'aquí així que si encara hi ha algun despistat que no hagi votat o algú que vulgui canviar el seu vot, que no s'ho pensi gaire més.



Per cert, gràcies a tots per la participació!

14 comentarios:

Anónimo dijo...

El millor de tot això és que ja ens hem oblidat de la pena que hem fet els últims dos anys, del galtes del Ronaldinho, del penques del Márquez... d'això es tracta no?

Anónimo dijo...

Estem fent un equipàs!!!! com cada juny i juliol...

Anónimo dijo...

Acabo de veure que "se baraja" el possible fitxatge de Sergio García... increïble!! ara es tracta de recomprar tot el que vam vendre? la premsa és la hòstia...

Jordi dijo...

Només dir que com sigui la portera de casa els meus pares, anem arreglats!!!

M'acabo d'assabentar de la vostra adreça per RAC1 "Primer toc". Espero que us vagi bé aquesta etapa bloggistica!!

Anónimo dijo...

Ara que el blog ha sonat a rac1 vindra un porro de gent. El blog esta be, pero us aconsello una mica de disseny a la pagina i possarhi un xat (busca cbox al google)
Esta be el blog. Sort!

Anónimo dijo...

Anónimo Anónimo dijo...

Estem fent un equipàs!!!! com cada juny i juliol...

28 mayo, 2008 19:04

De debó ho penses?? Nomes estem fitxant a mediocres...Laporta Dimissió!

Raúl dijo...

Esa publi, esa publi eh!! eh!!

A veure si això remunta companys!!

Que cada cop som més tomateiros!!

Anónimo dijo...

A mi el fichaje de Sergio García no me desagrada. No nos olvidemos que se trata de confeccionar una plantilla amplia capaz de disputar todos los frentes, y que no exista un gran escalon entre titulares y suplentes. Pues yo prefiero tener jugadores suplentes de la casa antes que extranjeros de relleno. Recordemos el buen papel que hacia el badaloni Luis Garcia cuando salia de suplente.

Anónimo dijo...

No ens hem de posar nerviosos. hem d'assumir que el madrid te un molt bon equip i que nosaltres ens estem reconstruint. S'ha de tenir paciencia, o com diem al forum del barça de la ACB, pepciencia xD

Anónimo dijo...

ara que heu sortit a rac1 si que votara la gent... jajajaja, anims... que esta mes divertit can cule que ot aquest estiu

pampalluga dijo...

B E R B A T O V ! ! ! ! !!

akest es el que busquem!!!
en serio!!

força barça!


GRADA JOVE JA!!!

Anónimo dijo...

Que el Madrid té un molt bon equip? El Madrid ha rebut 2 lligues regalades, amb un equip competitiu però sense marcar les diferències en casi cap partit. Ha guanyat els partits justet i lluitant sempre.

El Barça no ha sapigut matxacar per falta d'esperit.

Anónimo dijo...

Segueixte enganyant si vols amb la historia de que el madrid guanya per sort, que si el barça vulgues guanyaria amb la gorra i totes aquestes tonteries. El madrid te una base bonisima, una defensa de les millors de europa i molt jove i un centre del camp bastant bo amb molt marge de millora. els hi falta un 9 i un 10. Diego i Huntelaar, aleshores si que serien un equipas que ens costaria molt igualar.

Anónimo dijo...

El Madrid ha tingut la sort de no tenir l'etiqueta de "galàctic" ni tenir grans "superestrelles", el que ha fet que pràcticament tots els equips, afrontéssin els partits contra el Madrid de manera oberta, de tú a tú.

Evidentment la qualitat individual del Madrid és superior al de la resta d'equips de primera (excepte el Barça), de manera que jugar-lis de tú a tú al final els resultava beneficiós pel Madrid.

Contra el Barça els equips afrontaven els partits tancats i al contraatac, i així és molt difícil generar espais i crear ocasions clares, a menys que tinguis davanters i migcampistes amb capacitat de desbordar i desequilibrar. En el cas del Barça la capacitat només l'han tingut en Messi i l'Iniesta (i només a estones, per lesions o manca de lideratge).