jueves, 29 de mayo de 2008

Li pintem les ratlles de grana?

El mercato culé ;) sembla que no s'atura. I ara amb un nom la mar d'engrescador. Sort que dèiem que estàvem fent un equip treballador i no d'estrelles. Però bé, salvant les distàncies i alegrant-nos per aquesta possible incorporació, Ibrahimovic podria ser una bon davanter pel nostre cul. Sort que la memòria té l'oblit, si no només cal recordar els inicis de la temporada passada quan ens discutíem quins davanters jugarien. D'acord que en tenim alguns descartats, però no ens entusiasméssim portant 9.




L'altra dia sentíem quina era la possible concepció del nou Barça d'en Guardiola. I ves tu quina explicació. Un model mixte holandès / italià. És a dir, en Pep aprofitaria la seva experiència amb el mestre i la seva estada al totpoderós Brescia. Un equip treballador a les sessions d'entrenament, com a Italia, i amb criteris i genialitats de toc com la taronja mecànica. Francament, em sembla un bon model, ara tan sols queda portar-lo a la pràctica, que els jugadors s'impliquin i que l'entorn deixi el temps suficient per que es consolidi.

Força Barça!! que sembla que ja ens comencem a emocionar!!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ojo!! El model, a part de funcionar si els jugadors s'impliquen i l'entorn és favorable, només pot funcionar si es treballa amb un planter compensat i adequat. És a dir, la construcció de l'equip és fonamental. És a dir, els fitxatges són la pedra angular. És a dir, el Tomate està més justificat que mai.

Jordi dijo...

El primer que necessita Guardiola per dur a terme la seva idea i concepció del futbol amb sessions diàries llargues i dinars conjunts és el recolzament de la junta, perquè segur que als jugadors no els farà gens de gràcia. Jo era pro Mourinho, però ara que han escollit en Pep, li donarem el suport i la confiança que es mereix!!

De totes maneres hi ha jugadors reaprofitables com Eto'o. Segur que l'Ibramovich és millor que el Camerunès? Parlem-ne!!

Anónimo dijo...

Como buen madridista, creo que Ibrahimovic seria un buen fichaje para el Barcelona, ya que me recuerda a Kluivert: elegante, con clase y calidad, pero a la hora de la verdad nada de nada.

Anónimo dijo...

personalment no li pintaria les ratlles a l'Ibrahimovic, sempre l'he vist com un kluivert a la "sueca", m'agraden més Adebayor o el mateix Güiza. Estic d'acord amb el Txiqui i el Guardiola que hem de fitxar jugadors bons i solvents, no cracks irregulars i virgueros. En basket es miren molt les estadístiques, potser al Barça s'haurien de mirar més, no només de gols fets, si no de gols per minuts jugats i per oportunitats que es tenen.

Anónimo dijo...

Amb la de virgueries que es pot fer avui dia, hauriem de poder saber:

1. Els kilometres que ha corregut cada jugador (en franges de 15 minuts, per comprovar si desapareixen en algun moment perquè deixen de correr),

2. La velocitat mitja i la velocitat màxima a la que han arribat en un sprint (ofensiu i defensiu... hi ha molt que corren endavant molt ràpid, però més lents al tornar...)

3. La potència de xut

4. El robocop

Fins aviat!!