lunes, 12 de mayo de 2008

Al marge del futbol

En el partit Barça-Mallorca d'ahir (2-3 entre pitos y flautas) tota l'atenció estava dirigida a fets i moments que molt poc tenien a veure amb la disputa del partit. Es podria dir que el futbol, ahir, era el menys important. Que si el comiat de Frank Rijkaard, que si la mocadorada a Laporta, que si els pitos per Eto'o, Deco i Enry... Semblava el dia del lliurament de notes el curs que va suspendre tota la classe. Per això, de futbol ahir res de res.

Això sense tenir en compte que ahir el Camp Nou va registrar l'entrada més pobre de tota l'era Rijkaard: menys de 40.000 espectadors. Tractant-se d'un dia de veredictes i manifestacions hauríem d'entendre que els socis que no van anar a l'estadi també van parlar.

Constatem això perquè la manca d'elements d'atenció entorn la disputa del partit i la predominant atmòsfera de protesta i rebuig només són indicadors de que a can Barça ha aribat el moment de posar un punt i a part per tornar a estar dins els límits de la competició i els títols, i no al marge del futbol, com es troba ara.

Si les coses no canvien radicalment, el següent vídeo podria ser la crònica perfecta de l'estat -fora d'òrbita- en què es troba l'equip blaugrana. Com diria Gaspart, ojalá aquesta cantarella no ens acompanyi gaire temps...

A propòsit, penseu que per deixar d'estar "al marge del futbol" al Barça li cal una renovació a la junta directiva?

No hay comentarios: