sábado, 10 de mayo de 2008

Entra Mancini

El títol d'aquesta entrada és el calc del titular que dóna avui elmundodeportivo.es per informar que el carrilero brasilero Alessandro Mancini es suma a la llista de futuribles per can Barça.

Crida l'atenció que siguin els propis mitjans els qui utilitzin paraules com "entra" per referir-se a l'aparició d'un nou nom a la llista, com si la cosa consistís justament en anar-la fen gran i també, per què no, en fer-la menguar. Es tracta, doncs, d'acceptar que cada cop aniran apareixent més noms i que l'especulació també pot afectar als que tenen més possibilitats de marxar. Només cal esperar i observar qui entra i qui surt.

M'ha semblat una bona manera d'explicar en què consiteix fer tomate, exactament el que fem en aquest blog.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Reclamo el fitxatge de Michael Essien!
Penso que Keita no pot ser el substitut de Deco, perque són molt diferents.Al Barça a de fitxar a un jugador de la categoría de Deco com poden ser Lampard,Xavi Alonso o Diego.

Crec que actualment no hi ha un davanter centre millor que Samuel Eto'o, seria un error vendre'l i portar un jugador com Adebayor que no és molt millor que Eto'o o a un jugador com Benzema que a fet una temporada bona a una lliga inferior com és la francesa!

Anónimo dijo...

Fitxar Kolo Toure seria un gran encert de Txiki(que pocs encerts a fet), ja que es un central jove, contrastat i compromès com el seu germà Toure Yaya.