lunes, 1 de septiembre de 2008

Sant Tornem-hi!!

Després de tots els rumors i les anades i les "venides", que no pas, avenidas, avui s'acaba el període per formalitzar fitxatges. El Barça ha acabat fent que el ja ens veniem a veure. És a dir, reforçar algunes de les posicions del camp per continuar amb el mateix patró de joc. (en properes entrades comentarem el percentage de fitxatges vs rumors)

Ahir vàrem començar la lliga, i sembla que és més del mateix. Poder, això sí, amb una mica més d'actitud que l'any passat. (només faltaria!)

El concepte de futbol és el mateix, i les excuses de moment sonen repetitives. "No es pot jugar amb un equip que es tanca al seu camp" Collons!! quina novetat!! que no sabem que sempre foten el mateix, i més si tenim en compte que ens foten un gol per la badada on tenim en Alves i en Messi, que atacar molt, però defensar, més aviat poc. Aquestes desajustos s'hauran de corregir Pep.

Ofensivament el vagatge també va recordar a la darrere campanya, on malgrat estar durant uns 60 minuts jugant un "taquigol" també conegut com "ataquigol" o per la seva contracció "taqui", vàrem ser incapaços de fotre un gol. Buenuuuuu, ja vorem com va; ara tenim dues setmanes per pensar, perque el que es entrenar més aviat poc, ja que com tots són internacionals, hauran d'anar a guanyar medalles amb els seus països, clar que sí!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

I tornem amb el "qui no té consol és perquè vo vol"!! perquè sí, el Madrid també va perdre, i el Milan ho va fer a casa!! i l'Inter del super-Mourinho només va empatar a fora, igual que la Juve, i el Bayern va començar la lliga perdent, i el Chelsea empatant, com el United, i el Liverpool,... clar que sí, "consuelo de muchos, consuelo de tontos", i a final de lliga tots estaran a dalt, fins i tot el Barça...

Anónimo dijo...

Ara ja no m'importen els resultats. Us ho diré clar, no hi ha solució possible, estem condemnats. Aquests dies han tornat les tertúlies radiofòniques a tutti plén... els savis, pontificadors, entrenadors frustrats i jugadors en els seus somnis han tornat a ocupar les ones per enrarir l'ambient, escalfar l'audiència i encendre el soci. No els agrada el futbol, els encanta criticar sense fonament, analitzar allò que no es pot analitzar, llegir el pensament d'entrenador i jugadors... bla, bla, bla... sort en tindrem del Crackòvia!!!!

Anónimo dijo...

Ja ho veeeeeuen... sempre pessimisme, és l'ADN culé...
Doncs cony! ja portem 5 partits seguits guanyant, algú dirà que amb la flor al cul sí, però que no ho ha fet el Madrit 2 anys seguits?? la sort s'ha de buscar fins al darrer minut, quantes vegades ho hem patit nosaltres!! Seguim així i que callin les veus malastrugues i catastrofistes!! que es quedin a caseta menjant-se els mocs!!